Wrapning

Wrapning

Hos Sekshøj er vi specialister inden for wrapning. Vi er placeret nær Højby i Odsherred, men tilbyder wrapning i Nord- og Vestsjælland, hvor vores kundekreds strækker sig fra Odsherred til Kalundborg området.

Fra vores lagerbeholdning sælger vi wrap, hø, halm og frøgræs i god kvalitet til konkurrencedygtige priser, så kontakt os endelig, hvis du ønsker at købe eller forudbestille.

Vi hjælper også med at wrappe på dine marker, hvor vi slår marken, tørrer, presser og pakker ballerne. Til sidst kører vi naturligvis det færdige produkt hen, hvor du ønsker, det skal stå.

Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget os en stor ekspertise inden for wrapning, og derfor tilbyder vi også gode råd og gennemgående vejledning til vores kunder. Vi kører gerne ud til dig og ser på den forestående opgave inden vi går i gang. Vi synes nemlig, det er den bedste måde at afklare, hvad du som kunde ønsker og har behov for.

Her tager vi en snak om, hvad vi skal ordne samt hvilket tørstof og wrapning, der passer bedst til opgaven, så vi er sikret, at vores kunder får det meste ud af marken.